Våra tjänster

Drömmer du om att renovera ditt badrum?
Eller kanske förnya ditt kök? Vi på ÅKB VVS AB erbjuder en rad olika tjänster. 
Här nedan kan du läsa mer om dessa samt vad vi kan erbjuda just dig.

Vi ordnar nyinstallationer

Behöver du byta ut något i ditt badrum? Eller vill du bygga nytt? Vi på ÅKB VVS har lång erfarenhet av nyinstallationer av olika slag. Allt från installation av nya rör, varmvattenberedare och andra vitala delar, till mer omfattande nyinstallationer. Vi utför alla våra installationer i både kök och badrum efter de föreskrifter som finns och tummar aldrig på kvalitén.

Service när du behöver

Service ska vara lättillgängligt och prisvärt. Vi erbjuder service när du behöver den, samt efter dina behov. Vi lagar och byter ut läckande rör, packningar, kranar m.m. Vår personal är certifierade och har en lång erfarenhet inom området. Tänk på att det är viktigt att åtgärda problem innan det blir försent.  Kontakta oss direkt om du tex har en vattenläcka som behöver åtgärdas.

Härlig golvvärme

Golvvärme i badrummet eller köket är både kostnadseffektivt och härligt att gå på. Vi på ÅKB VVS har många års erfarenhet inom detta område. Vi erbjuder denna tjänst till både privatpersoner, företag och brf. Tveka inte att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer vad vi kan göra för just dig.

Renovering efter din smak

En totalrenovering av badrummet eller köket höjer både värdet och känslan på ditt hus/din lägenhet. Vid en renovering river vi ut allt gammalt och ersätter allt efter dina behov och önskemål. Vi erbjuder även egna idéer och rekommendationer för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert, så berättar vi mer om hur vi kan ordna ditt drömbadrum eller drömkök. 

ROT-avdrag när du behöver

Vi är proffs på VVS, men även alla delar runt omkring. Hos oss kan du som privatperson smidigt använda dig av
ROT-avdraget när du anlitar oss för VVS. Avdraget innebär att du kan få upp till 30% avdrag på vår arbetskostnad.
Tänk på att man högst kan nyttja 50.000 kr per år och person.

Vill du veta mer om ROT-avdraget?

Om du vill veta mer om ROT kan du kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets hemsida.

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy